morgondagen

2014-05-30 @ 21:43:48
imorgon är vi + becca återförenade ♥ 

Dagen har spenderats med jobb och häng med familjen nu på kvällen. Så härligt att sitta på altanen och bara prata en massa gojja.
Imorgon ska jag och emi åka till balen i tranås för att se våra fina pärlor Annie och Becca gå :) sen har vi fullt med andra vänner att titta på me. Vi hoppas de går snabbt på mattan för både jag och emma har planer här hemma imorgon kväll. Jag ska träffa sandra och kajsa för att äta och ha de trevligt :)




morgondagen

2014-05-30 @ 21:43:48
imorgon är vi + becca återförenade ♥ 

Dagen har spenderats med jobb och häng med familjen nu på kvällen. Så härligt att sitta på altanen och bara prata en massa gojja.
Imorgon ska jag och emi åka till balen i tranås för att se våra fina pärlor Annie och Becca gå :) sen har vi fullt med andra vänner att titta på me. Vi hoppas de går snabbt på mattan för både jag och emma har planer här hemma imorgon kväll. Jag ska träffa sandra och kajsa för att äta och ha de trevligt :)




Sandra

2014-05-23 @ 17:04:50
Idag fyller en av de finaste personerna som jag känner år.
Sandra blir idag 20 år :D

Bilden är från en av alla våra trevliga utekvällar!
 

Vi gick i samma klass i tre år men det är först efter gymnasiet som vi verkligen har börjat umgås. Och vi umgås iaf flera ggr i veckan då vi tränar ihop, Bästa Ptn ;) Alltid lika trevligt (även om jag klagar en del). Sen finns de inget roligare än att dansa loss med dig (och kaj) på ett dansgolv :D
Hoppas du har en bra dag så ses vi imorgon :D puss!
 


 
 




SMILE

2014-05-20 @ 13:34:00




 


 Hahah denna eftermiddagen minns man med ett leende. Vi skulle ta företagsbilder och alla blev inte direkt seriösa om vi säger så ;)
Det är mer än ett år sedan... tiden springer iväg

Mån-dag

2014-05-19 @ 11:31:35


 


Mot stan för lunch med Bella, sen vidare mot jkpg med shopping och bio med Hanna. Idag är de en sån där "spendera-massa-pengar" - dag ;)

Helgens spektakel

2014-05-18 @ 11:44:21
Fredagen började som vanligt med musiklektioner och sen hoppade jag in i bilen med mina tre revybruttor och åkte mot Bjärnum. 
Igår var vi på audition hela dagen för att söka till musikteaterskolan som ligger där. Det var sång, dans och teaterprov och vi var klara runt 18:30 efter att ha gått upp kl 6. Lång dag. Sen körde vi hem de 2 1/2 h som de är till Nässjö och sen gick vi ut och dansade på hotellet. Haha somnade tillslut vid 2 :) 

Nu har Sara och Amelia åkt hem efter en mysfrulle här och jag sitter med fötterna i fotbad. De är ganska döda efter heldagen igår ;) 

Senare blir de träna med Sandra och ha en allmänt bra söndag (:



Sara flummade i bilen ner till Bjärnum ;)

Åh så trött...

2014-05-13 @ 11:54:09
Sitter på lunchrasten och håller på att somna... Och ändå somnade jag runt 22:30 igår och vaknade inte förrän 7:30. Jag har alltså fått bra med sömn.. Men jag har drömt en massa konstigt att jag nog inte är utvilad iaf ;p 

Denna veckan är jag halva tiden på ett högstadie och de sista dagarna på ett mellanstadie som vanligt med musik. 
Jag har än så länge haft två mattelektionerna idag och ska snart ha kemi (teori) och sen två idrottslektioner. Sen gå hem på de ;p kommer somna gott inatt efter barndansgruppen som jag ska ha ikväll ;p 

Jag fick igår besked ifrån Kulturama, dansskolan i Sthlm jag var uppe på förra helgen. Jag kom in ;D men den linjen jag kom in på kommer inte starta till hösten för att de inte var så stort söktryck som de förväntat sig. Så surt med tanke på att jag hade börjat fundera på att flytta till Sthlm om jag kom in. Dumma skolan ;) i helgen ska jag till Bjärnum så får se om de går lika bra som de gick på musikalaudition som jag hade nu i helgen.

Ja de är ganska fullt upp nu + pollen så de kanske inte är så konstigt att jag är helt slut som dagarna (: men vad gör väl de när jag har bästa familjen och vännerna som lyfter upp en! ❤️



Jag och min otroligt snygga bror 😊

Lördag

2014-05-10 @ 17:26:00

Har fått besked ifrån Lunnevad och jag kom tyvärr inte in. Men inga ledsna miner för jag blev 8:e reserv och med tanke på alla som har sökt ifrån typ hela Sverige så är det riktigt bra att komma på reservlistan :D

Väntar spänt på besked ifrån Kulturama fortfarande...


Tagits med mobilen på vårt körsbärsträd.
 

Denna lördag började tidigt (fööör tidigt), kl 7 ringde klockan och strax efter 8 var man påväg mot Eksjö. Vid 9 var audition igång och vi började med sång och sen hade vi teater. Det kändes riktigt bra och det var verkligen roligt :) Skönt att få göra en audition för sånna man känner innan man ska ställa sig framför okända nästa helg, då är det audition på Bjärnum. Fullt upp med auditions nu framöver :) Helgen efter är det upp till sthlm igen, också till Kulturama men denna gången är det Musikallinjen och inte danslinjen.

Nu ska jag fixa det sista och åka mot Eksjö, middag med Emma och Elle och sen ska vi träffa grabbarna från IAA som vi umgicks med för några år sedan :)
Imorgon är det dansaudition (som jag håller i) så det blir bilen ikväll :)


Over and out ;)


Dumt väder, älskade väder

2014-05-07 @ 07:51:21
Ja som pollenallergiker så måste jag säga att våren är ganska hemsk. Inte minst iår - de har varit helt fruktansvärt de senaste veckorna. 
Haha jag jobbade på dagis igår och nös var femte minut (no joke - inne som ute) och barnen skrattade varje gång alt. tittade förundrande på mig ;) 

Och samtidigt som jag älskar solen och den härliga värmen som den för me sig så är jag lycklig när jag hör regnet smattra på försterbläcket när jag vaknar. Det betyder att det är påväg att bli mindre pollen i luften och en mer uthärdligt dag för mig :))

Förövrigt vill jag ha sommar nu...! Nu!
Vill va brun me ;) 

Sen så sitter jag och smått hänger vid mejlen hela tiden. Väntar på besked ifall jag har kommit in på Lunnevads folkhögskola. Spännande... ;D 

Puss!



Igår kväll

2014-05-04 @ 14:36:04
Man fick ta bilder på applådtacket :)







Jag och pappa i pausen!


Vilken underbar kväll! Och vilken show! 
Den var riktigt bra, så härliga kostymer, sånger, peruker, danser osv!!! ;D 

Sen var de jättemysigt att få krama lite på Magnus efter föreställningen. Han var grym som vanligt och sjunger som en Gud! 


Idag har vi en så länge ätit hotellfrukost (mums!) och vart ute i Spånga för att titta på Café Bärs puben. Eller rättare sagt, jag och mami satt kvar i bilen medan pappa och Jeppe gick för att fota utsidan och stötte på ägaren och sen fick de fota inne i puben. Kan säga att vi har en lycklig chaufför och en lycklig bror här i baksätet ;) 

Nu ska vi mot Hagaparken innan bilen styr hemåt Småland igen. 



Lördagen!

2014-05-03 @ 18:06:12
Min audition gick bra trots lite blodspill, men de är de värt ;) 
Så får man se om man blir sthlms bo till hösten, men de tror jag inte jag vill :)

Syskonen är redo för musikal!! Men först ett glas vitt med mamma på hotellet :) 




Lunnevad och Kulturama

2014-05-02 @ 22:16:36
Den här veckan har varit audition veckan deluxe. Jag har en audition varje helg fram till juni men denna veckan har de varit två stycken. I onsdags Lunnevad och imorgon Kulturama. 

Audition i onsdags gick okej. Först var de rörselseprov, gick sen vidare till andra delen och efter lunch dansade vi balett, jazz, modern och street. Baletten gick åt skogen men de andra stolarna gick bra :) så nu väntar man spänt på besked som kommer redan på måndag. 

Just nu ligger jag i hotellsängen på scandic kungenskurva och ska snart sova. Idag åkte jag och familjen upp till Sthlm för att jag imorgon ska på audition på Kulturama så vi har turistat lite under dagen. 
Vi åkte till ett köpcenter här bredvid och käkade. Hittade även två par shorts inne på Nike Factory Outlet. Superbra att ha till sommarens träning men även danspass. 

Köpcentret!

Efteråt åkte vi mot Djurgården och ABBA The museum, och oj va kul de va! Så mycket saker och fina anektoter från deras storhetstid. Det fanns även saker så man fick sjunga och dansa med dem. Även filma en musikvideo... Haha säger jag bara! Familjen Rundberg var verkligen i sitt esse och alla skakade loss! 
Pappa sjöng.

Sen mös vi lite utanför grönan och djurgårdsfärjan.


Mamma och pappa. 


<3 

Nu ska jag försöka sova för att imorgon dansa hela dagen. Sen väntar även en tripp till ett shoppingcenter för dumma Moa glömde nåt snyggt att ha imorgon kväll när vi ska gå på PRISCILLA! ;D jag har bara med mig massa träningskläder ;p haha... Skadad ;p 

God natt! 

 

RSS 2.0