senaste veckan i bilder :)

2014-08-31 @ 21:56:51

Det har tvättats... ;)

Vi målade egna muggar i måndags. Min ser ut som att ett lekisbarn gått bananas med färg, men den har sin charm ändå.

Det har stretchats till Idol.

Eller så myser man i soffan bara ;)

Klasskamrater som lekte i kostymförrådet ;)

Det bakades och mystes vid "Hela Sverige Bakar" :D
Och de har fikats i Hässleholm! :D

Veckan som gick

2014-08-31 @ 12:16:01
Här kommer en liten snabb update om veckan som var :)

Tisdag: Hade sång och framförde "Right as Rain" med Adele. Sjöng väldigt fult och osäkert men sen (då det är masterclass) fick jag feedback och fick sjunga igen. Hittade då min bröstklang och jag är så glad för de!! Trodde att de skulle vara svårare att hitta den, men nu ska jag bara lära mig att hantera min bröstklang och använda den på rätt sätt. Att sång kunde ha så mkt teknik!!
Dagen avlsutades med Idolmys hos mig igen.

Onsdag: Härlig dag i skolan med dans och muku, sen blev de tp-arbete (grupparbete att skriva och framföra en teaterföreställning). Avlsutade även den kvällen med Idolmys hos mig. (har blivit en standard ;) )

Torsdag: Sovmorgon igen (love it) och jag hade dans och "röst och tal" på schemat. Efter skolan belv de bakning hos mig för att sen titta på "Hela Sverige Bakar". Ryktet hade spridit sig så under kvällen droppade de in folk och tillslut var de 15 pers i min lilla lägenhet. Varmt men otroligt mysigt!

Fredag: Hade dans och kör och slutade vid 12 (fredagar in my heart). Sen åker jag och några från klassen in till Hässleholm där de blev shopping och mys. På kvällen tittade jag på film med Amanda och Hanna. RENT från broadway inspelningen blev de! :D

Lördag: Började lördagen med en lång frukost i soffan. Tittade ikapp på PH och sen dansade jag mellan 13-15. Efter en dusch blev de promenad med Nils och Cecilia för att avsluta med pannkakor framför Dumma mej. Sen hem och fixa sig för att cykla bort till Hugo. Där var fullt med klasskompisar och vi hade en supertrevlig lördagskväll. Åkte hemåt redan vid 23 då jag var supertrött efter veckan så idag är jag pigg.

Har precis lagt i första maskinen tvätt och ska nu börja öva sång inför veckans masterclasses. Det är uppsjungning på visan och sen har jag en jazzlåt att öva in också.

I eftermiddag blir det tp-arbete och senare troligtvis mys framför parlamentet och solsidan! 

Puss!
 
 

Dagen D

2014-08-26 @ 08:29:32
Ja då var dagen D här.. dagen jag våndats för de senaste dygnen.
Idag har jag alltså Mickteknik i skolan och ska sjunga för några i klassen, i salongen. Något jag inte ser fram emot då jag 1. blir så nervös när jag ska sjunga för andra. 2. är sjuk och hostig. 3. har fått höra att jag inte har någon bröstklang.

Har iaf sovit hela natten idag och har för första gången sovmorgon inför en skoldag - så tar den iakt och ligger kvar i sängen än så länge. Ska snart upp och äta och sen börja värma upp rösten.
Vill bara att dagen ska gå fort så att de blir onsdag och jag kan se fram emot skolan "på riktigt" igen! ;P

Igår var jag och handlade, sen kom några från klassen hit så myste vi vid Idol. Så skönt att sitta och umgås bara!

nej nu ska jag väl gå upp och ta tag i dagen... bye


 
ingefära te - min räddning i sjukdomen!

Myslördag

2014-08-23 @ 11:35:37
Efter en trevlig kväll med klassen igår så är jag glad i själen! Vilka mysiga människor jag kommer spendera detta året med ❤️ 

Morgonen började inte lika mysigt... 
Efter att ha vaknat vid 3 och dödat en spindel (aaaah ;S) så blev jag väckt av grannens klockalarm vid 7. De höll igång i en halvtimme med de tjutande ljudet, antingen var han inte hemma eller så sov han väldigt hårt! 
När de väl slutade så kunde jag somna om och jag sitter nu och äter frukost. Har tänt ljus och tittar på vänner, de är en riktigt regnig dag så de passar bra! Ska snart till Emelie och Mollie för att titta på PH och sen blir de dans. Dagen avslutas med filmmys med de två tjejerna! Härlig lördag! 
Imorgon blir de att tvätta för första gången här - så får se hur de går ;) 

Mysfrulle :)




en studentdag i juni

2014-08-21 @ 19:14:06


 


 


 
MIna favoriter som tog studenten i tranås i början av sommaren ♥

Efter att ha haft en lång dag i skolan gick jag hem, landade, skrev dans och teaterbok och fixade min säng. Nu sitter jag nyduschad och glor på bilder (som jag heelt glömt existerar) från studenten i tranås. En dag med otroligt mycket glädje och fina vänner!
Snart blir de att dra sig mot Ramus, Hjalmar och Fanny för stretch innan jag faller in i sömn i min numera väldigt låga säng (:

Puss på rumpan!

"Vilodag"

2014-08-19 @ 21:33:46
Efter att ha dansat lite för mycket igår så har jag idag vilat, eller jag dansade i skolan i förmiddags men jag skippade kvällsdansen :)
Istället har jag satt upp mitt notställ, städat, lagat mat, sjungt inför både micktekniken och enskilda sången - så produktiv har jag varit. Sen har jag hunnit med lite tjejmys också. Bänkade framför idol satt jag, Emma, Hilda och Therese och tjötade. Mysigt värre!

Imorgon är de onsdag vilket betyder MUKU :D är riktigt taggad för Lasse är så härlig och han har nog en rolig lektion planerad :) Sen har vi första lektionen i "röst och tal" imorgon med Sara vilket jag också ser fram emot.

Nu sitter jag med datorn och mobilen i högsta hugg medan tv:n susar i bakgrunden (bra moa..) och inväntar tröttheten. Natti!

 
20 min välbehövligt samtal med min stora syster blev de innan me ♥
+ 30 min med mami, åh älskade mami!

Andra veckan!

2014-08-18 @ 22:01:06
Efter en helg hemma i Nässjö är jag nu tillbaka i lägenheten i Bjärnum.
Helgen har haft de mesta - familjemys, fest, kompishäng -  och jag har mått superbra!

Nu är en ny vecka igång och jag är taggad till tusen! 
Igårkväll var jag med Sissela och Ivan på skolan och dansade, och dagen har inneburit 3 danspass så kroppen är liiiite trött. Men de är skönt att vara igång.

Idag har vi, förutom dansat mycket, haft städintro och kör. Helt underbart att sjunga i en kör med 40 personer där alla verkligen är riktigt duktiga på stämmor och arrangemang. Mår så otroligt bra när man står mitt i den fina sången :)

Nu har jag precis kommit hem från Robins lägenhet, vi har hängt flera från klassen hos honom och tittat på idol. Riktigt mysigt att umgås och tjöta, samt skratta åt roliga auditions ;)

Nu är de dags för att titta lite på PH innan jag somnar. 

 


 

Dag 3

2014-08-13 @ 22:41:45
dagen har bestått av dans, info med rektorn och sen muku - musikalkunskap. Och wow vilken lärare :D Så otroligt härlig personlighet och den kursen kommer bli så bra. bara idag har vi sett gamla filmer + två gamla musikalframträdanden ;) helt i min smak!

efter muku'n stannade min grupp kvar i skolan för att jobba med "första skapelsen", som ska visas på fredag, sen cyklade jag och Nils till Ica för att småhandla lite, så var hemma runt 6. Åt lite, fixade matlåda och sen tillbaka till skolan för att dansa. kom hem runt 21 och har nu duschat, skrivit rent dansen och lagt mig. Imorgon blir de balett och sen drama - vilket jag verkligen ser fram emot! :D

God natt!

mina första dagar som skåning

2014-08-12 @ 22:03:00
 
Tjo!

I söndags kom jag och mina päron ner hit till lägenheten med de sista, och på kvällen umgicks jag med två nya klasskamrater :)
men igår började skolan och jag älskarT :D
superhärliga klassskamrater och lärare! Vi är redan igång med ett projekt som ska visas upp på fredag innan vi slutar. De är direkt igång med produktiviteten. Och idag hade vi sånganalys så vi skulle sjunga för de två sånglärarna, så igår var de övning vid pianot innan jag somnade till VÄNNER.

För att bara ha gått två dagar så har de hänt mycket, både i skolan och med mig.
igår mådde jag allmänt dåligt och ostabilt (var sjuk i helgen + pms + första flytten = ingen bra tajming), men idag efter dansen så känner jag mig mer säker på det här och mycket mer stabil i mig själv. Vad en kvälls dans med klassen kan göra med en :D

Imorgon ska vi ha lägenhetsvisning för varandra och sen dansa på kvällen igen :)

Nu ska jag försöka titta på Allsången innan jag somnar, om den ville uppdatera någon gång ;P

God natt :)

 
några av de glada som träffades ikväll :)

RSS 2.0