Måndag kvällen är äntligen här!

2014-12-08 @ 17:38:08
Efter en dag med nervositet och spänningar så sitter jag i soffan och tittar på Vänner.
Dagens sångredovisning gick bra och min sånglärare var nöjd och de är jag med. Jag och Nils sjöng "As long as your mine" från WICKED. Och jag såg ut såhär:
Målade de jämnare innan redovisningen, men de var riktigt roligt att gå runt som grön under förmiddagen iaf ;)

På eftermiddagen hade vi drama och sen hade jag sånglektion. Vi har börjat öva inför auditions redan och jag sjöng två låtar, en från "Oliver!" och en från "Aida" men den från Aida gillade sångpedagogen bättre så jag ska jobba vidare på den över lovet (:

Nu ska jag snart få lite mer röd färg i håret och titta på Trolltider med Emma och Thess. Supermys!!

Och i helgen ska jag med dem + emelie till Malmö och mysa :D Ska bli så kul!!! :D

Puss!

Humörsvängingar

2014-12-06 @ 12:05:26
Nu är denna veckan snart till ändå och de känns skönt samtidigt som de är jobbigt.
Den här veckan har varit omtumlande som attan. Mitt humör har gått ifrån euforisk glädje till frustration och ledsamhet. Allt har berott på vad dagen har innehållit.
Jag har problem med sången då jag håller på och jobbar med en ny teknik som är svår, och jag blir så frustrerad när de inte blir så bra som jag vill... Hela tisdagen var en sån depp dag efter sånglektionen och jag ville bara gråta - vilket jag gjorde två ggr under kvällen. Men de är såhär de är - man bryts ner för att byggas upp starkare. Jag har sedan i tisdags varit mer och mer positiv, samtidigt som de ligger och gnager i bakhuvudet att de är sångredovisning på måndag - 2 dagar bort och magen vänder sig varje gång jag tänker på de...! Jag är inte redo för de och de som är så jobbigt är att man inte vill stå för den sångrösten man har nu, den är inte klar och jag känner mig inte bekväm alls med de här..
Måtte de bara bli måndag kväll snart så allt är över.!

Nej nu ska jag försöka hålla humöret uppe. För idag kommer de bli en bra dag :D
Ska iväg till skolan om en timme och steppa, senare blir de julmys med HSB och sen ska vi titta på VÄNNER några här ikväll :) Imorgon är de julskyltning här i Bjärnum vilket ska bli jättemysigt :)

RSS 2.0