Midsommar

2014-06-22 @ 20:40:54
Efter en helt underbar helg i Blekinge är jag hemma i lugnet. Ligger nerbäddad med VÄNNER som rullar i bakgrunden. Härligt!

Vi har spelat kubb, ätit gott, druckit gott, spelat kort, skrattat, diskuterat och haft de så himla bra! Åh vad glad jag
är att jag har så fina vänner!! Kärlek på hög nivå!

Nu tar vi nya tag inför den kommande veckan, de blir teaterjobb för hela slanten och jag är taggad :D

busy doin nothing - everything

2014-06-19 @ 12:26:41
Oj nu var de längesen jag var inne här, men de är fullt upp för tillfället  och jag älskar't!

Jag har kommit in på Musiketaterskolan i Bjärnum ( :D JAAA!) så det grejas en del med lägenhet, möbler, saker och elavtal med mera. 
Sen samtidigt är jag ansvarig för Sommarteatern i Eksjö som drar igång nästa vecka, så det är ganska mycket i huvudet just nu.
Sen förra veckan var de skolavslutningar, övningar och studenter hit och dit. Idag är första gången jag sitter hemma och tar de lugnt (målar bokhylla, planerar teater, ringt Eon, handlat inför midsommar). Hahah ja ta de lugnt är inte min grej direkt ;)

Imorgon åker jag och Sandra ner till Blekinge där våra vänner väntar för en midsommar i stugan där nere. Min kompis har en stuga avlägset på landet och det kommer bli supermysigt, bara äta gott, dricka gott och allt i goda vänners lag! :D

Puss!
 
foto: erica karlsson

i got spades

2014-06-08 @ 22:33:15

AAAAAAAAAH :D

2014-06-05 @ 16:14:26
Åh vilken härlig dag :D
Idag fick jag veta att jag kom in på Bjärnums musikteaterskola/artistutbildning :D

Vi ska fira jeppe idag så ska äta tårta (som jag och pappa gjorde nyss) och smörgåstårta, så tänker fira lite för min skull med!

Av ca 250 personer så har lilla jag kommit in på skolan :D

En måndag i Götet

2014-06-04 @ 10:25:50
Började veckan på bästa sätt, nämligen med en mysig dag i Göteborg med några favoriter! 
Började dagen vid 10 då bilen rullade mot väster. Väl framme i Göteborg lämnade vi av Bella som åkte med. Hennes superfina lägenhet på Hisingen fick vi se, sen åkte vi vidare mot Nordstan. Käkade lunch och sen mötte vi upp Jonathan som sen följde med oss på shoppingtur :) 
Vi handlade lite, mös vid vattnet och bara njöt. Som jag saknat Jonathan :) 

Emma och Jonathan 





Han lämnade oss vid halv fyra för att åka till teatern och förbereda sig inför föreställningen som vi skulle se senare på kvällen. 
Jag och Emma strosade då in mitt i stan och tittade på fina hus och i lite mer affärer. Sedan drog vi oss mot teatern och vem träffar vi på parkeringen? Jo Gunnar ;) (jonathans pappa) haha så dråpligt att vi inte visste om att vi skulle dit allihop ;p 

Föreställningen var iaf jättebra ;D nästa år är det Jonathans klass som har huvudrollerna och oj vad jag ser fram emot att se den föreställningen :) 

Kom hem runt 2 och somnade strax därefter. Sen ringde klockan vid 6:15 så jag kan säga att de var en oerhört trött tjej som började jobba vid 8 igår ;p 
Efter en heldag med jobb och ärenden (+ regnig bal) så somnade jag vid 20:30. Sov heeeela natten tills klockan ringde imorse vid 7:15 för att sjunga för VÄRLDENS BÄSTA BROR SOM BLIR 17 ÅR IDAG! ❤️ 

Finaste som går på denna jord! 

Nu sitter jag på jobbet och har långlunch innan nästa lektion vid 11:50. Efter jobbet idag blir det att åka ut till norra Sandsjön. Jag och Kajsa ska servera på ett bröllop där på lördag så ska träffa brudparet och se lokalen osv :) 



en sån där "dagens"

2014-06-01 @ 18:49:36



körde på långklänning dagen till ära! (släktkalas/middag)

vad är väl en bal på slottet...? (BILDBOMB)

2014-06-01 @ 11:08:39
det blev runt 400 bilder under gårdagen, men kunde liksom inte sluta fota! Så otroligt vackra vänner jag har!
Här kommer bilder på Annie och Becca och deras baldejter.


























 






Mer bilder kommer från esteternas fotografering sen.

RSS 2.0