hemma i småland över helgen!

2014-11-28 @ 08:45:57
Vaknade upp i mitt rum imorse och ligger nu och halvglor på datorn!
Riktigt mysigt att vakna upp och de är folk som pratar och rör sig, familjen har ju skola och jobb idag. Idag blir de att fördriva förmiddagen på stan och sen ev jobbprat inför framtiden (: i eftermiddag blir de mat med familjen och sen ska jag till eksjö och titta på Dansuppvisningen där! ska bli så roligt! :D
 

Mys-ettan har haft myshelg!

2014-11-24 @ 09:42:35
Vår klass kallas mys-ettan (m1:an är vårt klassnamn annars) och de är helt rätt. Jämfört med tidigare klasser så är vi den lugnaste på partyfronten. 
I fredags hade vi musikalmaraton här hos mig, eller maraton och maraton - vi såg på två filmer men de var ganska långa så vi satt 5h framför tv:n ändå :) riktigt mysigt att samlas och bara mysa. 
I lördags hade vi föreställning (den gick mindre bra, men men) som filmades (kill me) så lärarna var inte riktigt nöjda. Fast publiken var i extas som de har varit innan, lärarna sa då att vår lägsta nivå är väldigt hög vilket gör att de kanske verkar bra fast alla gjorde småfel, men lärarna som vet hur bra vi kan vara inte var riktigt nöjda.
Men jag höngde inte läpp för de, för när jag kom hem så satt två sötnosar i min soffan och en söt Enya kom springande mot mig i hallen. Emma och Kajsa kom för att besöka mig och vi hade en supermysig kväll! ♥ Åt pizza som de hade gjort medans jag hade föreställning och sen tog vi ett glas vin och sen drack vi julmust och åt chips. Bara myste igen :D Vi somnade gott och morgonen igår var lika mysig den. Jag dukade fram en stor frulle till mina tjejer och sen tittade vi på "Förtrollad" - så go film!
De följde med mig till skolan vid 11 och fick sig en rundtur. De gick tillbaka till lägenheten medan vi förberedde föreställningen och sen satt de i publiken vid 14 när vi hade vår sista föreställning av Rise. Den blev så lyckad och både Kajsa och Emma var helt sålda efteråt! :D Fick en fin juldekoration av dem efter föreställningen :)

När tjejerna hade åkt hem igår gick jag upp till Emelie och Mollie på lite förkrök. Sen träffade vi klassen på Tre Hammare för avslutningsfest! Riktigt roligt :D Man är lite seg idag, men då jag gick hem tidigt så mår jag bra ändå ;)

Idag ska de ätas mysfrulle med Emelie, och tvättas (jippi) för att senare åka till Hässleholm och titta på Hunger games filmen :)
Ja vi är alltså komplediga idag och även på fredag så åker hem på torsdag :)
 
Mina pärlor!

Studion

2014-11-19 @ 19:19:44



Första passet spenderades i studion idag med bästa Ola och Kalle! Vi ska alla spela in en låt med hjälp av de som går ljus- och studioprogrammet på skolan och idag var de min tur. Grabbarna var riktigt duktiga och de gick smidigt och bra med inspelningen :) roligt att få göra sånt på skoltid!! ;D 
Sen hade vi danslektion idag me, första vanliga lektionen på nästan 6 veckor så de var ganska mysko! Fick lära oss nya delar med styrka och fys, så kul!!
På eftermiddagen hade vi kör med Sara hela klassen. Vi sjöng och sjöng i 3 h men ack så roligt :)  

Nu ska jag cykla mot Emma, Alicia och Lisa för de är Bonde på tvn snart! Får man inte missa!! 😃

wow vilken vecka! - skrevs i söndags..

2014-11-19 @ 16:32:53
Ännu en söndag är här och jag är tröttare än någonsin innan tror jag, men ändå kan jag inte få in lugnet i kroppen. Hela veckan har spenderats i skolan från morgon till natt och nu har vi haft vår underbara premiär plus 2 föreställningar till! Så otroligt roligt att stå på scen - de är där jag mår som bäst!

Från dagens föreställning!
Familjen var och kollade idag och de var helt förundrade! ÅH så kul! :D

2 dagar till premiär!

2014-11-12 @ 23:12:39
Aaaaah! Rubriken säger allt! De är så roligt, skrämmande, häftigt och underbart på samma gång!
Nu jävlar är vi pågång! Världens bästa klass med världens bästa show! :D
 
 

vilken vecka!!

2014-11-09 @ 10:01:39
Min lägenhet ser ut som kaos efter den här veckan! Brukar vara riktigt duktig på att hålla rent efter mig men denna veckan har varit så stressig. Har spenderat minst 11 h i skolan per dag så när man väl kommit hem så har jag dött i sängen :P Har blivit sjuk också så har försökt vila så mycket som möjligt men de har varit viktiga dagar i skolan så har inte tillåtit mig att vila så mycket som jag egentligen borde!
I onsdags började ljussättningen inför höstshowen, då höll vi på i 12 h inne i salongen. Lång och jobbig dag men wow va snyggt de blir!!! Vi fortsatte med andra halvan av föreställningen på torsdagen och sen i fredags så började vi med ljudsättningen med orkestern för första gången! Återigen wow, så grym orkester!!
Igår var vi i skolan igen, då var de alla solon och kör insatser som kördes igenom och sen spelades in. Jag har dock inte haft nån röst sen i fredags så de lät förjäkligt men men.. sjöng så bra jag kunde och ska idag försöka vara så tyst jag kan medan jag fixar miljoner matlådor och städar hela lägenheten.


Ikväll blir de efterlängtad återsamling med "hela bjärnum bakar" igen :D



Bjärnum och grannar

2014-11-03 @ 06:27:16
Nu är jag tillbaka i lägenheten efter ett underbart lov!
Igår kom jag hit runt 17, började packa upp en snabbis sen gick jag till Hjalmar och Rasmus och tittade på Harry Potter 7 del 2. Så bra film!
Sen våldgästade jag Emelie och drack te coh tjötade! De märks att man varit ifrån varandra en hel vecka för man hade mycket att ta igen :)
Somnade runt 22, men har nu varit vaken sen strax efter 5.
Mina grannar på våningen över går ut med sina hundar vid 5 så de brukar man märka ganska väl. Man idag var de värre än någonsin!! Brukar somna om lätt men inte idag inte... De lät som att nån flyttade in/ut med alla dörrar som smällde igen - HALLÅ klockan är 5! Ta de lugnt!!

Nej nu ska jag upp och äta frukost för att göra mig redo för en ny rolig skoldag! :)

Puss
 

rätt färg!

2014-11-01 @ 10:14:02
efter hjälp av frisör är jag nu nöjd med färgen :)

RSS 2.0