Stormen och jag.

2015-01-11 @ 14:45:11
Nu har jag spenderat första helgen i Bjärnum för detta året. Stormen håller en sällskap om natten och fina vänner om dagarna.
De första tre dagarna i skolan har varit riktigt roliga. Så kul att vara tillbaka, även om stressen ang auditions redan knackar på dörren.
Vi har börjat med ett miniprojekt som ska redovisas nu på fredag. Vår halva av klassen fick "You can't stop the beat" med svensk text och med tillhörande dans. Ett litet konditionstest skulle man kunna kalla de ;P Usch men kul!

Helgen har varit väldigt lugn. Skönt de eftersom att sista delen på lovet var ganska hektisk så har jag låtit mig själv vila denna helgen. Inte varit på skolan någonting alls sen jag lämnade i fredags eftermiddag - applåd till mig!
Igår var jag inte ens utanför dörren till lägenheten.. ;P De är storm här så att gå ut lockade inte + att min hals och mitt huvud inte vill sluta värka så det blev en dag i soffan. På kvällen kom flera klassisar hit och vi tittade på BIlly Elliot the musical live. Helt underbar!!! 
Har funderat på att åka till london på sportlovet (v8) då ingen ändå e ledig hemma.. och man blev inte mindre taggad igår. Så sjukt duktiga dansare och sångare!!! :D

Hitills har jag idag inte heller lämnat lägenheten... bra där moa! Men har hunnit titta på två romantiska koemdier, känt mig ensam, skrattat och ätit frukost. Så en del har jag hunnit men ändå ;)
Ska ta mitt lata arsle och gå till affären strax för sen ska jag baka för ikväll blir de försenat kalas för thess som fyllde 24 i måndags! :D
 
sötisar sen ifredags :)

2014

2015-01-01 @ 12:56:00
Oh här har man varit frånvarande ;)

Okej vad har hänt sen sist? Snabb Update:
*Genomförde dans och teater redovisning i skolan
*Åkte till Malmö (stormen till trots) och hade en underbar helg med underbara tjejer!
*SIsta veckan i skolan innehöll julbord, julfest och julavslutning innan vi skiljdes åt.

 dansredovisning
 
malmö
 
pepparkakshus by me and axel
 
 
 
*Kom hem den 18/12 och har sedan dess åkt fram och tilbaka till Eksjö.
*Myst med familjen
*Haft en underbar jul helg, besökt mormor och morfar me.
*Dansat en väldig massa! :D
*Firat nyår med bästa gänget igår.
 
söta bror!
 
 
dansa dansa dansa
 
 snö :D

En liten kort genomgång av december ungefär.
 
 

Men mitt 2014, om man skulle försöka stapla upp de i betydelsefulla händelser... Åh så svårt! Men vi kan försöka ;)

Jag jobbade under våren på olika dagis, ökade mina musiktimmar till 2 dagar i veckan som musiklärare. Åkte på 4 auditions under en månad. KOm in på 3/4 ställen, men valde BJÄRNUM :D Höll i mina första skolavslutningar ;D och jobbade tre veckor med Sommarteatern i Eksjö.
Sen var de fester, kompisar och Mallorca som skedde under sommaren innan jag började mitt äventyr i skåne.
De har varit den mest underbara hösten man kan tänka sig, jobbig som fan! Men så underbar ändå!
Jag har fått vara med om så mycket, inte minst flytta hemifrån till en liten by där man inte kände nån. Börja på sveriges bästa folkhögskola för musikal och har fått vänner för livet!
Längtar så tills vårterminen startar och jag får träffa alla igen! Bara 6 dagar kvar nu :D
 
 


Oj kan man förkorta året med detta? läskigt! ;)

 

RSS 2.0