föreställningshelg

2015-03-21 @ 10:18:01
Tillbaka i verkligheten i Bjärnum bubblan :D
Igår hade vi genomdrag av showen med allt för att frisk upp minnet och det kändes riktigt bra. Är så taggad på dagens föreställning då den gamla m1:an kommer - vilket betyder en galen skrikande publik och nerver som kommer gå bananas.
Efter föreställningen ikväll ska vi träffa den gamla klassen, ser fram emot att träffa bästa viktor, oliver och my - de andra har jag inte riktigt lärt känna än. Men de blir ingen festkväll för mysettan, imorgon ska föreställningen filmas och då vill man prestera så bra som möjligt + att mamma, moster och Amanda kommer och tittar imorgon :D

Lite småbilder från stockholm.
 


 

Auditiondagar

2015-03-19 @ 19:29:50
Kan började med att säg att jag precis sitter på tåget hem från Sthlm efter att ha sökt till Dans- och Cirkus Högskolan, danspedagoglinjen (både jazz och modern inriktning).

I tisdags åkte jag upp till Stockholm efter skolan, kom fram runt 21 och var hemma hos Amanda vid 21:45 där vi åt kvällsmat och mös innan vi somnade.
Sen igår var den första av de två auditiondagarna som jag åkt upp för. 3/5 av mina pass var igår och det dansades två pass modern och sen ett pass impro. Efter passen var klara så åkte jag och mötte upp Amanda så gick vi och glodde i affärer innan vi åkte tillbaka till Högdalen och köpte med mat hem och degade i soffan innan vi somnade!

Idag hade jag "sovmorgon" till 13 innan jag skulle vara på DOCH igen, så tog de lungt i lägenheten till 10:30, åkte och lämnade min väska på stationen och sen gick jag och käkade lunch i stan i vårsolen. Sen hade jag två jazzpass - så sjukt underbart!!! :D Det är jazzlinjen jag helst vill gå, och de var verkligen Moa dans vi gjorde idag! Så med ett leende på läpparna (inte på riktigt för de vore lite läskigt om man satt och log i sin ensamhet hela tågresan hem, men inom mig ler jag) är jag påväg tillbaka till skåneland och mina underbara klassisar! Vill bara krama om hela bunten och tacka för alla lyckatill- sms jag fått under dessa dagarna bara :D

Nu - sova -  har ändå nästan 2 1/2 h kvar....

Sköna måndag!

2015-03-16 @ 14:39:18
Efter en hektisk vecka (men ack så underbar) så är vi lediga denna måndagen. Så igår var de fest här i lilla Bjärnum, klassen skrattade och dansade tillsammans som aldrig förr. Idag mår man som förtjänat men jag har tagit mig ut till min uteplats och glor serier, äter och lapar sol. Kan ha de sämre ;) 


Senare ska jag och några klassisar till badhuset och ha de gött, längtar!! :)

Premiärhelgen!

2015-03-14 @ 14:20:56
Sen jag kom tillbaka till Bjärnum v 8 så har det varit fullt upp. Jag tajmade de riktigt bra med att få influensa och feber första veckan så jag missade massa rep, men sedan dess har jag varit frisk.
Vi har verkligen repat från tidig morgon till sena kvällar och det har gett reslutat.
Vi hade premiär igår och de blev succé! En  av lärarna sa tillochmed att de var den bästa vårshowen de sett, och han har jobbat på skolan i 24 år! Så häftigt!!
Och de skönaste är att jag var nöjd med min egen insats verkligen! Asså wow vad man utvecklas här!

Och jag har världens bästa klass! Verkligen! Det har hänt mycket känslomässiga saker i klassen den senaste veckan och alla finns verkligen där för varandra! Vi kör gruppkramar, gråter tillsammans och skrattar tillsammans. Så mycket kärlek den finns i klassen - de är helt sjukt!!!

Idag har vi käkat frukostbuffé hos emelie med en massa klassisar, två timmar av mys och god frulle. Sen dess har jag städat av i lägeheten och snart kommer emsan hit så ska jag sminka henne inför föreställningen ikväll! Ska försöka hinna måla naglarna med! :)

Imorgon har vi föreställning vid 14 och då kommer hela familjen, farfar&farmor, 2 släktingar från skåne och sen 6 vänner från Eksjö och tittar! Spännande och nervöst, men de tar vi imorgon ;)


nej nu kommer emelie här och det ska sminkas!!

Puss och kram!
 
efter premiären igår!

RSS 2.0