Avslutning och utflyttning

2015-05-30 @ 17:32:05
Igår var en sån otroligt jobbig dag, skolavslutningen på Musikteaterskolan. Jag grät i tillochfrån under 4h, fyfan vilken dag. Men med den kärleken som finns i klassen så var de inte förvånande, alla älskar varandra och då blir de känslosamt :)

Detta året har betytt så otroligt mycket för mig. Alla klassamrater som har funnits där för varandra, stöttande som hjältar jämt! 
Jag har fått vänner för livet här! I den fulaste, bästa lilla hålan Bjärnum, har kärleken spirat! Jag är så troligt glad att jag tog steget, flyttade, satte mig själv i centrum - mitt artisteri, och fick chans att växa.


Efter detta året är jag mer mig själv än jag någonsin varit! Tack lärarna, klassen, emelie, thess, anna, hjalmar och alla andra som förgyllt året i bjärnum lite extra! ♥

en sjukt go blandning från de senaste månaderna!
 

Emelie!

Emelie och Therese

Inför Vårshowen!

backstage vårshow-15

Hjälmen/Hjalmurt/Krullmar/Hjalmar - Kärt barn har många namn som man säger! ;)

Kärlek! De här är Kärlek!
 

2 månader senare

2015-05-24 @ 12:41:13
Hejhopp!

De var 2 månader sen sist, och livet har rullat på utav bara farten här i Bjärnum. De är en hemskt nog bara 5 dagar kvar här i skåne, innan jag börjar flytta hem till Småland, och jag lämnar denna underbara klass och vänner! Tur är att de flesta ska flytta till gbg till hösten - så även jag ;) efter audition på PAS (performing arts school) så är jag 4:e reserv, och har stor chans att komma in, Så de närmaste tre åren kommer jag kunna dansa, sjunga och agera - för att sen kunna kalla mig proffesionell dansare och artist! HUR COOLT ÄR INTE DE?! ;D
Så de letas boende för fullt inför höstens äventyr,

Men först väntar en grym sista vecka med klassen med en massa upptåg och redovisningar planerade, sen en sommar i småland. Kommer dock försöka spendera så mycket tid jag kan i Skåne då både emelisan och hjalmar bor här nere fortfarande. Thessissen är i värmland hela sommaren, så får försöka ta en helg i värmland me, men annars kommer jag hänga i Lund så fort jag får en ledig stund! (:

Har haft turen att hitta en pojk här nere i skåne, en lundapåg, så de senaste veckorna har varit såå bra! Vi har levt som sambos de senaste 2 veckorna här i min lägenhet. Så mysigt att somna och vakna bredvid min fina! :D

Nej dagens bestyr blir att köra yoga (uteyoga med klassen ;D) sen ska vi till sjön och grilla (med klassen ;D) och sen blir de tvätt, matlagning och bestyr innan hjalmar kommer hem ikväll och vi ska glo på film! låter som en helt okej söndag ;)
 
lite blandade bilder från veckorna som varit!

 
 
 

RSS 2.0