Dagens inköp

2014-04-28 @ 14:02:02
Förra veckan var jag hos Frida Grek med Emma. Hon är Mary Kay konsult och visade oss hudvårdsserier och vi fick även tips när de gällde smink osv. 
De var riktigt trevligt och efter det har jag funderat på vad jag ska köpa (: och efter lite letande så har jag idag bestämt mig (: 
Det blev en ögonserie med rengöring, fuktkräm, ögonrengöring, ögonkräm, foundation och en foundationprimer. Ska bli spännande att testa och jag är otroligt sugen på att se vad de gör för min hud (: 
åh härliga soliga dag!

2014-04-27 @ 17:58:00
Idag är en sån där härligt bra dag!
Jag hade en supermysig kväll med tjejerna ute igår och även om kvällen inte slutade som den skulle så känns allt bara bra! :)
Solen lyser idag och jag har hunnit med så mycket, Och än är kvällen ung ;)
Jag har tränat med Sandra och Ante, käkat lunch med familjen, handlat med mamma, blivit utelåsta och käkade nödproviant(chips) för att överleva dessa 15 min vi var ute låsta. Har även betalat in auditionpengar inför veckans andra audition, Kulturama, betalat lite räkningar osv. 
Men de bästa har jag gjort nyss!
Jag har klickat hem både biljetter till Priscilla the queen of deserts - OCH balettskor och balettdräkt. Galet bra dag :D
Jag har alltså inte bara just nu balettskor och dräkt påväg hem till mig just nu - utan jag ska få se MUSIKAL på lördag kväll efter en heldag med audition :D

Nu fortsätter mitt lyckorus med finmiddag med familjen och jag ska fortsätta ignorera att det faktiskt är måndag imorgon.

PUSS
 
Och nej, vi hade inte handlat på alla affärer, bara olika påsar ;)
 

tisdag

2014-04-22 @ 22:47:45
Efter en mysig påsk hos mormor och morfar, och vänner i skövde, lite party på påskafton och en jäkligt slö söndag är nu den nya veckan igång.
Igår var jag i eksjö för dejt med Benji. De var ett kärt återseende av vännen min :) Sen plockade jag upp Emma och åkte hem till fmailjen Grek och Frida för lite Mary Kay snack. Blev ganska biten av produkterna så de lär klickas hem lite godsaker när lönen kommer ;)
Idag har jag handlat åt mamma, fixat med noter inför skolavslutningarna och sen färgat håret. Gick till ikon nere i stan och blev sjukligt nöjd!!

Det blev en ombre färgning såhär inför våren :)
 
 Skärtorsdag

2014-04-17 @ 12:27:47
Sitter på rummet för att jobba lite vid datorn men man hamnar alltid på sociala medier, tittar film eller gör annat istället för att vara produktiv. Självkontrollen är hög...

Jag har ändå skickat in papper till Löftadalens folkhögskola och sitter coh försöker skriva manus till sommarteatern men Top Model är liksom lite roligare... ;)

Igår var jag i alla fall på Gekås med bror, emma och fredrik. Vi hade en väldigt bra dag och det shoppades mycket. Lite för mycket men men :)

Passade på att ta en roadtrip bild när vi bytte förare ;)


Pappas idoler ;)
 

Idag ska jag bara vara, sitta och ta det lugnt.
Imorgon ska vi åka till mormor och morfar för påskfirande, och lördag blir det party med mina tjejer! låter inte alls fel i mina öron :d

love

2014-04-16 @ 21:37:21
They say it takes a minute to find a special person, an hour to appreciate them, a day to love them, but then an entire life to forget them

jag är så otroligt lyckligt lottad som har så många fina människor i min närhet

Löftadalens folkhögskola

2014-04-06 @ 23:43:01
Efter en dag som har varit fullt upp så är jag på plats hos finaste Jonna. 
Det har åkts buss, tåg och buss igen men nu är vi framme och intagit sängarna. Imorgon blir de dans för hela slanten och audition för min del (: 

God natt ;)

ATR

2014-04-06 @ 13:36:25
Vilken helg! Vilken festival! 

Har precis landat i min säng för att försöka få några timmars sömn innan de bär av till nästa äventyr. 
Helgen har bestått av skratt, teater, härliga människor och ännu mer teater. Den årliga Atr-festivalen gick av stapeln i helgen och med ingen mindre än Teater 12:an som arrangör! De har krävs en del arbete och ansvar men jag tycker vår förening klarade de galant! 

Under en workshop blev jag sminkad till brännskadad döing, ungefär. 
Skrämde en hel del människor och jag kan säga att de på Ica i Eksjö vände huvudena många gånger ;)


Återförenades med min Olliver ;D 


Tittade på massa bra teater!!! 

Och spelade Fame för allra sista gången! 


I kväll bär de av mot Gbg och Jonna, ska besöka henne och skolan fram till onsdag. Imorgon ska jag även vara med i skolan och dansa, samtidigt gör jag min audition till skolan så de ska bli spännande och roligt på samma gång som är de läskigt och skrämmande :) 

RSS 2.0